Διαδικασία μεταφοράς

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΒΗΜΑ 1ο Παραγγελία - Ραντεβού
Τηλεφωνείται και κλείνετε την παραγγελία σας. Την προηγούμενη ημέρα από το ραντεβού σας και κατά
τις ώρες 19:00-20:00 μαθαίνετε ποιό δίωρο θα περάςουμε από το σπίτι σας. Ανώτερος χρόνος παραλαβης μετά το τηλεφωνημά σας είναι η 1 εβδομαδα.
ΒΗΜΑ 2ο Παραλαβή - Απόδειξη
Την ημέρα παραλαβής, παραλαμβάνουμε τα χαλιά σας διπλωμένα, τα μαρκάρουμε και σας αποδίδουμε την απόδειξη παραλαβής. Από εκείνη την στιγμή κάθε χαλί σας έχει ένα μοναδικό νούμερο όπου το ακολουθεί μέχρι την παράδοσή του. Αν τα χαλιά σας είναι πρός φύλαξη τότε δίνεται μία προκαταβολή του λογαριασμού.
ΒΗΜΑ 3ο Τίναγμα
Οι τάπητες σας φθάνουν στο κατάστημά μας όπου πρώτα πηγαίνουν στο μηχάνημα
τινάγματος (ξεσκόνισμα), αφαιρώντας τα ακάραια και τους μικροοργανισμούς που ευθύνονται για τις αλλεργίες καθώς και όλη την σκόνη από το βάθος τους.
ΒΗΜΑ 4ο Διαχωρισμός - Καθάρισμα - Απολύμανση
Περνάμε στην σημαντική φάση όπου τεστάρονται τα χρώματα από έμπειρους μόνιμους υπάλληλους και ανάλογα πηγαίνουν για ξελέκιασμα και καθαρισμό (πλύσιμο, στεγνό, ξηρό καθάρισμα). Οι τάπητες σας ξελεκιάζονται και καθαρίζονται με οικολογικά απορρυπαντικά και στο ξέβγαλμα τους απολυμαίνονται με υλικό προδιαγραφών, σκοτώνοντας κάθε μικροοργανισμό ακόμα και τον σκώρο που μπορεί να υπάρχει.
ΒΗΜΑ 5ο Αποστράγγιση - Άπλωμα
Γίνεται αποστράγγιςη όλων των νερών με τα σύγχρονα μηχανήματά μας. Βγαίνοντας τα χαλιά σας από το μηχάνημα ειναι σχεδόν στεγνά και πεντακάθαρα. Έπειτα απλώνονται σε στεγασμένους χώρους που φιλτράρουν την σκόνη και δεν αφήνουν να περάσουν οι ακτίνες του ήλιου.

ΒΗΜΑ 6ο Μάζεμα - Έλεγχος - Συσκευασία - Αποθήκευση
Αφού έχουν στεγνώσει τελέιως μαζεύονται και περνούν στον έλεγχο. Εκεί θα ελεγχθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια και θα συσκευαστούν σε αεριζόμενο ναϋλον. Έπειτα θα αποθηκευτούν οριζοντίως σε ειδικά ράφια σταθερής θερμοκρασίας. Όλη η διαδικασία ειναι κωδικοποιημένη μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή για την αποφυγή λαθών.
• ΒΗΜΑ 7ο Παράδοση - Πληρωμή
Όταν θελήσετε τα χαλιά σας τηλεφωνείτε και σύμφωνα με το βήμα 1ο φθάνουν στην πόρτα σας.
Ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής εδώ.

Ταπητοκαθαριστήρια Ιερωνυμάκη

Αρίσταρχου 16

Αργυρούπολη

Τηλ: 210 9964410 - 210 9911242

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.